A NUTRIMAN kifejlesztette a Gazdálkodói Platformot, mely olyan bioalapú és N/P ujrahasznosítási technológiákat és bioalapú termésnövelő termékeket mutat be, melyek „készen állnak a gyakorlatra”.

A NUTRIMAN mezőgazdasági termelői web platform  összefoglalja, megosztja és bemutatja a magas fejlettségi szinttel rendelkező és  „gyakorlati használatra kész” N/P újrahasznosítási technológiákat és bioalapú termésnövelő termékeket, melyek a mezőgazdasági termelők legfontosabb szükségleteire koncentrálnak, azonban a szakemberek számára eddig kevésbé ismertek. A NUTRIMAN online Gazdálkodói Platform egy folyamatosan bővülő adatbázis, amely 2031-ig folyamatosan fenntartásra kerül.

Ön mezőgazdasági termelő, aki szeretne többet megtudni arról, hogy a bioalapú és foszfor- és nitrogén újrahasznosítási technológiák és bioalapú innovatív termékek hogyan segíthetik vállalkozását? A Nutriman kifejlesztett egy Gazdálkodói Platformot, amely rengeteg gyakorlati információt szolgáltat a piacra kész tápanyag-visszanyerési technológiákról és a bioalapú termésnövelő termékekről.

Ön Kutató egy egyetemi vagy K+F szervezetnél, és részt vett olyan alkalmazott kutatási és innovációs tevékenységben mely során a konzorcium olyan versenyképes, innovatív foszfor- és nitrogén-újrahasznosítási technológiákat, valamint termékek fejlesztett ki, amelyek érett fázisban vannak (> TRL6), és „Készen állnak a gyakorlati megvalósításra”?  EU FP7, H2020, LIFE, Interreg, nemzeti és nemzetközi projekteket is szívesen látunk. Ha azt szeretné, hogy az érett (> TRL6) kutatási eredményei valódi, piacképes termékek legyenek, akkor a NUTRIMAN Tematikus Hálózat elősegíti a az eredményeinek széles körű elterjesztését, és kapcsolatot biztosít a végfelhasználókkal, a mezőgazdasági termelőkkel.

 

Ön egy innovatív vállalat és olyan piac kész innovatív foszfor- / nitrogén- újrahasznosítási technológiákat vagy újrahasznosított nitrogén/foszfor termésnövelő termékeket fejlesztett ki, amelyek már érett szakaszban vannak (> TRL6) és „készen állnak a gyakorlatra”?

A NUTRIMAN Farmer Platform széles körű európai megjelenítési lehetőséget kínál az érett (> TRL6) kutatási eredményeknek, és örömmel várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk.

Hogyan tud kapcsolódni a Gazdálkodói platformhoz?