KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

Általános információ

Kérdezze a NUTRIMAN projektet: Ha bármilyen kérdése vagy információja van a nitrogén- és foszfor-visszanyerési technológiákkal illetve az újrahasznosított nitrogén/foszfor tartalmű termésnövelő anyagokkal kapcsolatosan; azok alkalmazásaival, a felhasználói és / vagy a kereskedelmi piaci szempontokkal kapcsolatban, vagy szeretné megosztani velünk tapasztalatait és tudását, nyitottak vagyunk és meghallgatjuk az Ön véleményét. A legérdekesebb interakciókat névtelenül kiemeljük a NUTRIMAN GYIK oldalán.

  • Általános kérdése vana NUTRIMAN tematikus hálózattal kapcsolatosan?
  • Vagy speciális kérdést szeretne feltenni a Farmer Platformon közzétett technológiákkal és / vagy termékekkel kapcsolatosan? Ebben az esetben kérjük, egyértelműen hivatkozzon a Farmer Platformon szereplő azonosítószámra.
  • Szeretné megosztani az innovatív nitrogén/foszfor újrahasznosítási technológiáját a gazdálkodókkal?
  • Szeretné tájékoztatni a kutatási igényeit a gyakorlat felöl a tudományos közösség felé, beleértve a gyakorlati tapasztalatainak és a saját ismereteinek megosztását is?
  • Szeretné megosztani a gyakorlati alkalmazás során felmerülő kutatási igényeit a tudományos közösséggel, vagy szeretné megosztani a saját gyakorlati tapasztalatait és ismereteit?

Örömmel vesszük, ha kapcsolatba lép a NUTRIMAN konzorciummal, kitöltve az alábbi Kapcsolatfelvételi Űrlapot. Nyitottak vagyunk az Önnel való együttműködésre. A NUTRIMAN megkönnyíti a kapcsolatfelvételt, az együttműködést és az információcserét a gazdálkodókkal, kutatókkal, technológiai szolgáltatókkal valamint a tanácsadókkal.