Farmer Platform - Magyar oldal

Üdvözöljük a NUTRIMAN gazdálkodói felületén, ami az innovatív nitrogén- és foszfor tápanyag-gazdálkodás és tápanyag újrahasznosítás tematikus hálózat. A Gazda-Portál egy folyamatosan növekvő adatbázis, melyet 2031-ig fenntartunk majd.

Ön gazdálkodó, akit érdekel, hogy a különböző bio-alapú, foszfor és nitrogén újrahasznosítással foglalkozó technológiák és innovatív termékek hogyan segíthetik az Ön mezőgazdasági termelését? Ez, a gazdálkodóknak kifejlesztett felület rengeteg információt biztosít a piackész tápanyag újrahasznosítással foglalkozó technológiákról és nitrogén/foszfor tartalmú bio-alapú termésnövelő termékekről. Itt minden egyes innovatív technológiához és bioalapú termésnövelő termékhez megtalálható az összes praktikus, és felhasználó-barát információ, képzési anyag, csak úgy, mint a gyakorlati összefoglalók, információs adatlapokat, videók valamint közvetlen kapcsolati adatok a termékek vagy technológiák tulajdonosaihoz. A felületen a legfontosabb információk nyolc nyelven érhetőek el.

Ön innovatív technológia vagy termék fejlesztő és rendelkezik piacképes, innovatív nitrogén és foszfor újrahasznosítást alkalmazó technológiával vagy bio-alapú innovatív termésnövelő termékkel, és marketing megjelenítésre van szüksége? A Gazda-Portál egy széles körű megjelenítési lehetőséget és európai dimenziójú marketinget biztosít az Ön számára. Örömmel vesszük, ha csatlakozni szeretne.

Ha bármilyen további információra vagy támogatásra van szüksége, kérem, vegye fel a kapcsolatot a NUTRIMAN projekt koordinátorával: Someus Edward-dal az alábbi elérhetőségen: biochar@3ragrocarbon.com

Mi a NUTRIMAN Tematikus Hálózat projekt?

A Horizont 2020 NUTRIMAN (www.nutriman.net) - a Nitrogén és Foszfor Tematikus Hálózat - összegyűjti és ismerteti az érintettekkel a gyakorlatban alkalmazható és bizonyított Nitrogén és Foszfor újrahasznosítására irányuló technológiákat, bio-alapú termésnövelő termékeket, kijuttatási módokat, gyakorlatokat, ezen felül összeköti a mezőgazdasági szakemberek érdekeivel azokat a kiforrott, alkalmazható tudományokat, melyek elegendően magas TRL-el (technológiai érettségi szinttel) rendelkeznek. A NUTRIMAN projekt célcsoportjai elsősorban a mezőgazdasági termelők, a felhasználók és a szakemberek.

Lesen Sie weiter