A Nutriman egy mezőgazdasági termelőknek szóló online konzultációt indított az ösztönző hatások valamint gátló tényezők azonosítására a visszanyert termékek és tápanyag újrahasznosítási technológiák felhasználására vonatkozóan

Alulról felfelé építkező megközelítést alkalmazva a visszanyert termékek és tápanyag-újrahasznosítási technológiák alkalmazásainak ösztönző hatásait és a gátló tényezőit kívánjuk beazonosítani. Az egyéni gazdálkodók véleményeit szeretnénk felmérni, hogy azonosítani tudjuk azokat az okokat, amelyek akadályozhatják az újrahasznosított termékek és technológiák gyakorlati alkalmazásait.

Ezért egy online kérdőívet állítottunk össze, mely segítségével be tudjuk azonosítani az ösztönző tényezőket, az alkalmazások szűk keresztmetszetét valamit a gazdálkodók és végfelhasználók igényeit.

A kérdőív 7 rövid kérdést tartalmaz mind a terméket, mind pedig a technológiák vonatkozásában. Az egyes kérdőív kitöltése nem igényel 15 percnél több időt.

Az online felmérésben való részvétel önkéntes.  A felmérés összesített dokumentációja és eredményei digitális formában készülnek el, amelyeket anonimizált formában közzéteszünk a NUTRIMAN weboldalán.

Szeretnénk felkérni Önt, hogy vegyen részt online felmérésünkben és segítse munkánkat.

 

The Gazdálkodói kérdőív 8 nyelven érhető el a következő URL link-ről: https://nutriman.net/survey