Mezőgazdasági termelőkkel folytatott konzultáció és ösztönző hatások valamint gátló tényezők azonosítása a visszanyert termékek és tápanyag újrahasznosítási technológiák felhasználására vonatkozóan

  • 1 Current: Bevezetés
  • 2 Általános rész
  • 3 Termék kérdőív
  • 4 Technológia kérdőív
  • 5 Sikeres beküldés

Tisztelt Olvasó!


Ezúton kérjük Önöket, hogy ossza meg velünk a tapasztalatait! A NUTRIMAN (https://www.nutriman.net) egy nitrogén és foszfor tematikus hálózat  mely összegyűjti és megosztja a „gyakorlatra kész” bio-alapú termésnövelő anyagok, technológiák, termékek, alkalmazások gyakorlatok ismereteit a mezőgazdasági szakemberek számára.

Alulról felfelé építkező megközelítést alkalmazunk a visszanyert termékek és tápanyag-visszanyerési technológiák alkalmazásainak ösztönző hatásait és a gátló tényezői beazonosítása céljából. A projekttel és a partnerekkel kapcsolatos információk 8 különböző nyelven megtalálhatók a NUTRIMAN weboldalán. A NUTRIMAN Gazdálkodói Oldalon (https://nutriman.net/farmer-platform )számos bio-alapú termésnövelő terméket és tápanyag újrahasznosító technológiát mutatunk be, mely adatbázis folyamatosan frissül és 2031-ig folyamatosan elérhető.

A FAB (Gazdálkodók Tanácsadó Testülete, https://nutriman.net/project/fab) testület tagjaival lefolytatott konzultáción kívül az egyéni gazdálkodók véleményeire is kíváncsiak vagyunk hogy azonosítani tudjuk azokat az okokat, amelyek akadályozhatják az újrahasznosított termékek és technológiák gyakorlati alkalmazását. Éppen ezért egy online kérdőívet állítottunk össze abból a célból, hogy azonosítani tudjuk az ösztönző hatásokat, gátló tényezőit és felmérjük a gazdálkodók igényeit.

A kérdőív 10 rövid kérdést tartalmaz mind a terméket, mind pedig a technológiák vonatkozásában. Az egyes kérdőív kitöltése nem igényel 15 percnél több időt. Első lépésként kérjük, adja meg főtevékenységét és régiót ahol gazdálkodik. Ezt követően felteszünk néhány kérdést az újrahasznosított termékek / technológiák ismerete és az alkalmazásukkal kapcsolatos személyes tapasztalatukkal kapcsolatban (ha van). Az utolsó kérdésben azt szeretnénk, hogy jelezze és részletezze az esetleges egyéb nehézségeit vagy javaslatait.

Az online felmérésben való részvétel önkéntes, és bármikor megszakítható. Az interjút névtelenül kell benyújtani. Az online kérdőív kitöltésekor azonban Ön IP-címe azonosításra kerül, de nem hozzuk az nyilvánosságra, és csak statisztikai célokra használjuk fel.  A felmérés összesített dokumentációja és eredményei digitális formában készülnek el, amelyeket anonimizált formában közzéteszünk a NUTRIMAN weboldalán.

Ha a kérdőív kitöltésével kapcsolatosan bármilyen kérdése és észrevétele van, akkor az alábbi e-mail címem: biochar@3ragrocarbon.com vagy a NUTRIMAN weboldalán található űrlap:  https://nutriman.net/contact kitöltésével tud kapcsolatba lépni velünk.

Ha naprakész információkat szeretni kapni a NUTRIMAN projektről és annak eredményeiről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre: https://nutriman.net/subscribe

A NUTRIMAN konzorcium nevében köszönjük, hogy időt fordított a kérdőív kitöltésére és köszönjük, hogy információit megosztotta velünk!


Tisztelettel,

Edward Someus
Koordinátor

 

 

Kijelentem, hogy 18 évesnél idősebb vagyok, és részletes információkat kaptam a fenti online felmérésben való részvétel körülményeiről, egyetértek a feltételekkel, vállalom a részvételt. Elfogadom a NUTRIMAN adatvédelmi irányelveit.
Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk az Ön személyes adatait, kérjük, olvassa el adatvédelmi irányelveinket.