NUTRIMAN rendezvények

Gazdálkodó, akit érdekel, hogy a különböző bio-alapú, foszfor és nitrogén visszapótlássalfoglalkozó technológiák és termékek hogyan segíthetik a gazdaságát?

Ahogy a jogszabályok és a körülmények folyamatosan változnak, úgy a gazdálkodóknak is igazodniuk kell azokhoz. Ezzel egy időben számtalan technológia és termésnövelő anyag áll rendelkezésre, melyek közül választani lehet. A NUTRIMAN projektbe résztvevő partnerek olyan információkat gyűjtenek össze, melyek segítséget nyújtanak abban, hogy megismerkedhessünk az Euróban fellelhető számtalan innovatív, a tápanyag-visszapótlást biztosító technológiával és innovatív termékkel. Több mint 50 – az említett technológiákat/termékeket bemutató - műhelymunka megtartását tervezzük Hollandiában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Lengyelországban, Olaszországban és Magyarországon is. A legtöbb eseményre 2020 január és 2021 márciusa között kerül sor.

A rendezvényeken résztvevők olyan praktikus és felhasználó-barát, piackész megoldásokkal ismerkedhetnek majd meg, melyek választ adhatnak a talajhoz és a tápanyag visszapótláshoz kapcsolódó kérdéseikre. Megérthetik, hogyan tudják a különböző innovatív technológiákat és termékeket alkalmazni továbbá kombinálni a hagyományos megoldásokkal. Az adott rendezvényt követően minden információ elérhető lesz a NUTRIMAN honlapján, a saját nyelvükön, ide értve a technológiák/termékek értékesítőinek elérhetőségeit is. Ezen felül ráláthatnak arra, hogy ezek az innovatív megoldások hogyan illeszkednek az Európai Bizottság új előírásaihoz, mint pl. az uniós termésnövelő anyagok forgalmazására vonatkozó szabályokat tartalmazó rendelethez (EU 2019/1009 Rendelet), amely 2022-ben megnyitja az EU27 piacot az innovatív, növekvő biztonsággal és kevesebb költséggel járó bio-alapú termésnövelő anyagok számára.

Minden esemény meghirdetésre kerül a NUTRIMAN honlapján, a közösségi médiában és a hírlevelekben, ahol az érdeklődési körünknek és időnknek megfelelő rendezvényekrelehet jelentkezni. Reméljük, találkozunk az egyiken!