Cég

Ön egy innovatív vállalat és olyan piac kész innovatív foszfor- / nitrogén-visszanyerési technológiákat vagy újrahasznosított nitrogén/foszfor termésnövelő termékeket fejlesztett ki, amelyek már érett szakaszban vannak (> TRL6) és „készen állnak a gyakorlatra”?

A NUTRIMAN Farmer Platform széles körű európai megjelenítési lehetőséget kínál az érett (> TRL6) kutatási eredményeknek, és örömmel várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk.

A NUTRIMAN Tematikus Hálózat az alábbiakat nyújtja Önnek:

  • Tájékoztatja Önt a gazdák igényeiről és a végfelhasználók véleményéről a technológiája és terméke vonatkozásában.
  • Szabad csatlakozást biztosítunk a NUTRIMAN Farmer Platformhoz. A Farmer Platform bemutatja az Ön innovatív technológiáját / termékét, amely "készen áll a gyakorlatra", azonban a szakemberek és gazdálkodók nem ismertnek vagy még nem alkalmaznak. Széles körben közzétesszük az Ön innovatív technológiájával és bioalapú termésnövelő termékével  kapcsolatos gyakorlati és gazdálkodó- központú információit és oktatási anyagait, például gyakorlati összefoglalókat, információs lapokat, videókat és az Ön közvetlen kapcsolattartási adatait.
  • Az EIP-AGRI weboldalon a NUTRIMAN projekthez kapcsoltan publikáljuk a gyakorlati összefoglalóját.
  • Rendszeres időközönként hírlevelet küldünk Önnek amennyiben az e-mail címével feliratkozik rá.
  • Meghívjuk Önt, hogy vegyen részt a NUTRIMAN demonstrációs rendezvényeken, műhelynapokon és online web-konferenciákon. Ezeken az eseményeken való részvétel során Ön gyakorlati és felhasználó-központú információkat nyújt a piac kész megoldásairól közvetlenül a mezőgazdasági termelők közösségének és a mezőgazdasági termelők tanácsadóinak. Elmagyarázhatja a végfelhasználók számára, hogyan kell használni a technológiáját vagy új visszanyert nitrogén/foszfort tartalmazó termésnövelő termékét, valamint összehasonlítja  a hagyományos megoldásokkal. Közvetlen visszacsatolást kap a mezőgazdasági termelőktől, akik kérdéseket tehetnek fel, és megoszthatják Önnel a gyakorlati tapasztalataikat és tudásukat.
  • Megkönnyítjük a kapcsolatfelvételt, az együttműködést és az információ cserét a különböző országokban és régiókban tevékenykedő gazdálkodókkal, kutatókkal és innovációs cégekkel a Mezőgazdasági Kamarák és Termelői Szervezeteken keresztül.

 

Kapcsolódó linkek

Hogyan tud kapcsolatba lépi velünk?

  • NUTRIMAN Közösségi Oldalak: Facebook/Twitter/LinkedIn : @Nutrimannetwork
  • Az Online űrlap kitöltésével kapcsolatba léphet velünk,kérdéseket tehet fel, melyre a válaszokat az Ön által megadott e-mail címre küldjük. A legérdekesebb kérdéseket-válaszokat névtelenül a NUTRIMAN GYIK rovatban névtelenül megjelenítjük.
  • NUTRIMAN Koordinátor: Edward Someus, E-mail:biochar@3ragrocarbon.com, SKYPE: edwardsomeus