Contacteer Nutriman

Algemene informatie

VRAAG HET NUTRIMAN: als u vragen of informatie heeft over stikstof- en fosforterugwinningstechnologieën, teruggewonnen meststofproducten, toepassingen, gebruikers- en/of commerciële marktaspecten of als u uw ervaring en kennis met ons wilt delen, staan wij open voor uw stem. De meest interessante interacties zullen anoniem worden belicht in de NUTRIMAN FAQ-rubriek.

  • Heeft u algemene vragen over het NUTRIMAN Thematisch Netwerk?
  • Heeft u specifieke vragen met betrekking tot een technologie en/of product dat gepubliceerd is op het Farmer Platform? Verwijs dan duidelijk naar het ID-nummer op het Farmer Platform en ASK NUTRIMAN.
  • Wilt u uw innovatieve stikstof- of fosforrecuperatietechnologie delen met de boeren?
  • Wilt u uw onderzoeksbehoeften informeren vanuit de praktijk naar de wetenschappelijke gemeenschap, inclusief het delen van uw praktijkervaring en kennis die u heeft ontwikkeld?

Voelt u zich vrij om contact op te nemen met het NUTRIMAN-consortium door dit webformulier in te vullen. Wij staan open voor samenwerking met u. NUTRIMAN faciliteert uw contact, samenwerking en uitwisseling van informatie met boeren, onderzoekers, technologieleveranciers en adviseurs.